01.09
06

Kromston

Kromston SRL promoveaza produse de calitate premium pentru amenajari interioare si exterioare, dar produse care protejeaza natura prin tehnologia de fabricatie si prin materialele ce le compun. Portofoliul de produse oferite de noi cuprinde caramizile klinker si caramizile antichizate pentru fatade, pereti interiori, scari, pardoseli si pavaje importate de la producatori de prestigiu din Germania, Olanda si Belgia.

 

 

 

Produse oferite de Kromston:

1. Caramizi aparente klinker si accesorii - sunt disponibile intr-o gama variata de culori, texturi ale suprafetei si grosimii. Pot fi folosita cu succes pentru placarea fatadelor cladirilor deja construite obtinandu-se aspectul de zidarie clasica. Sunt preferate de clienti si datorita pretului mai mic decat al caramizilor klinker pline.

 

 

2. Caramizi klinker se produc din materie prima extrasa din cariera, un material cu coeziune mare, extrem de compact ; este macinata in mai multe etape, curatata, omogenizata si i se regleaza continutul de apa la o valoare corespunzatoare. Rezultatul etapei de pregatire este un amestec omogen.
Acest amestec se extrudeaza sub forma de bare. Barele de material  sunt taiate la dimensiunile corespunzatoare.
Dupa aceea sunt asezate pe carucioare si transportate in camera de uscare, apoi sunt trecute prin cuptor, rezultand astfel caramizi extrudate klinker.

 

3. Caramizi antichizate sunt rezultatul unui proces de productie automatizat care parcurge aceleasi etape ce erau parcurse in trecut cand caramizile se produceau manual de catre muncitori. La fel ca si atunci fiecare miscare si fiecare operatiune este deosebit de importanta. Omul intervine direct in procesul de creare a suprafetelor neregulate, a nuantelor si texturilor variate.

 

 

 

4. Caramizi klinker pentru pavaj sunt adecvate pentru alei, trotuare, drumuri, terase exterioare. Au aceleasi functii ca si pavajul din beton, dar klinkerul este un material cu calitati superioare betonului din toate punctele de vedere. Rezistenta la compresiune este de trei-patru ori mai mare decat a pavelelor de beton, iar uzura este jumatate fata de uzura betonului.
Cel mai important avantaj este mentinerea culorii. Pavajul klinker isi pastreaza culoarea sa vie originala si dupa treizeci de ani, in timp ce pavelele din beton se decoloreaza deja dupa cativa ani. De asemenea, klinkerul, spre deosebire de beton, este rezistent la uleiuri si acizi.

 

5. Caramizi aparente klinker pentru pardoseala si accesorii - au rezistenta mare la uzura, precum si la variatiile termice, sunt antiderapante si au durata lunga de utilizare.

 

 

 

 

Pentru toate produsele oferite oferim consultanta tehnica. Obiectivul nostru este de a veni in sprijinul celor ce vor sa confere personalitate si originalitate proiectelor pe care le deruleaza, fie ca este vorba de cladiri rezidentiale, spatii comerciale sau industriale.

 

 


Data: 2009-01-06 | Categoria: Furnizori | Sursa: aici | Comentarii (0)

Comentarii (0):

Nu sunt comentarii la acest articol! Fi tu primul care comenteaza!

Comenteaza si tu:

(obligatoriu)
(obligatoriu, nu va fi facut public daca nu doriti)
DA NU
Imagine: (codul este CASE-SENSITIVE)
(introduceti codul din imagine)

Categorii articole

Ultimele articole

Data: 2012-10-05

Caramida in arhitectura organica

Dupa mai bine de 20 de ani de studiu al muncii lui Frank Lloyd Wright, Dan si Dianne Chrzanowski, ...

Data: 2012-10-04

O caramida, un morcov si un pumn de piper

Mod de operare: Te duci in padure si pui caramida intr-un loc deschis, unde poate fi observata cu...

Data: 2012-10-04

Bula si vaca

Vine Bula la doctor. Domnule doctor mi-a spart capul. -Cine? -Vaca. -Pai cum? -I-am legat o caramid...

Data: 2012-04-25

Ford Explorer Lego

Toamna trecuta compania Ford aproape a atins perfectiune artistica cu cu noul model Explorer real...

Link-uri


Realizat de
Stoc Digital Studio