Categorii noutati: Produse noi |

09.08
28

Caramida aparenta din pluta

Pentru fiecare din noi constructia unei case presupune un consum enorm de energie atat pe plan fizic cat si psihic. Chiar si atunci cand incredintam constructia unei firme specializate la etapa de finisari noi, beneficiarii, suntem preocupati cel mai mult de gasirea unor solutii si materiale decorative fiabile.
In ultimii ani exista un trend ascendent in folosirea placarilor pentru decorarea peretilor interiori sau exteriori. Cele mai uzuale placari sunt cu piatra aparenta sau caramida aparenta. In cazul caramizii aparente, pe langa varianta clasica de caramida aparenta din argila pe piata romaneasca gasim o multitudine de produse tip caramida aparenta din alte materiale. Probabil cel mai nou produs tip caramida aparenta este lambriul de pluta “Aldeira” produs de firma Amorim.

Asa cum se vede in imagine acest lambriu de pluta se livreaza sub forma unor placi (600x300x8mm) ce au ca suport un conglomerat de pluta peste care este aplicat stratul decorativ format din fasii dreptunghiulare de pluta. Lipind mai multe placi “Aldeira” pe un perete sau pe o zona interioara se va crea efectul unei placari cu caramida aparenta “atipica”. Un avantaj major al acestui tip de placare este flexibilitatea placilor, deci le putem aplica si pe suprafete curbe.


Data: 2008-09-28 | Categoria: Produse noi

Categorii articole

Ultimele articole

Data: 2012-10-05

Caramida in arhitectura organica

Dupa mai bine de 20 de ani de studiu al muncii lui Frank Lloyd Wright, Dan si Dianne Chrzanowski, ...

Data: 2012-10-04

O caramida, un morcov si un pumn de piper

Mod de operare: Te duci in padure si pui caramida intr-un loc deschis, unde poate fi observata cu...

Data: 2012-10-04

Bula si vaca

Vine Bula la doctor. Domnule doctor mi-a spart capul. -Cine? -Vaca. -Pai cum? -I-am legat o caramid...

Data: 2012-04-25

Ford Explorer Lego

Toamna trecuta compania Ford aproape a atins perfectiune artistica cu cu noul model Explorer real...

Link-uri


Realizat de
Stoc Digital Studio